FK Radan pobednik KUP-a FS Jablaničkog okruga za sezonu 2015/2016

Fudbaleri Radana su juče na svom terenu u finalu KUP-a FS Jablaničkog Okruga savladali ekipu Moravca Orion iz Mrštana posle penal jedanesteraca, u regularnom delu susreta bilo je 0:0, nakon prve serije igrači FK Radna su bili prisebniji i pobedli sa 5:4.

DSC_0037 (1)

Sama utakmica je bila dosta čvrsta sa jakom odbranom obeju ekipa, igralo se je sigruno i pametno tokom čitavog meča i čekala greška protivnika, u prvom poluvremnu ekipa Moravca je imala inicijativu i bila opasnija, dok su u drugom poluvremenu inicijativu preuzeli igrači Radana i imali par dobrih prilika ali bez realzacije. Pa se nakon 90minuta regularnog dela pristupilo izvođenju jedanesteraca, tragičar u penal ruletnu bio je igrač Moravca, Radenović koji je u trećoj seriji pogodio prečku. Igrači Radana su do kraja bili sigurnu i zasluženo osvoji pehar namenjen pobedniku KUP-a FS Jablaničkog okruga.

DSC_0064 - Copy

 

(Osvajači KUP-a FS Jablaničkog Okruga za sezonu 2015/2106 FK Radan iz Lebana)

DSC_0048

(Penal serija u finaku KUP-a FS Jablaničkog Okruga)

U prelepom ambijetnu sa preko 500 gledaoca predsednik FS Jablaničkog Okruga Stojiljković Dragan je uručio pehar pobedniku KUP-a ekipi Radan.

finalekupa5_sportskastranajuga

Pre početka finalnog susreta ravijalnu utakmicu su odigrali selekcije 2004-2005 godište FK Radan i FK Moravac Orion utakmica je završena nerešenim rezultaom.

DSC_0012

-Novina u FS Jablaničko okruga je bilo to da su finale po prvi put sudila petorica sudija kao glavni Kocić Igor, prvi pomoćni Mitić Milan, drugi pomonćnik Đuričić Vladimir, prvi dodatni sudija iza gola Nedeljković Jovan, drugi dodatni sudija iza gola Trajković Miloš,

Takojđe treba pomenuti i to da su sudije u ovom finalu koristili jedan od najsavreminih vidova komunakcaije  radio-vezu koja se koristi u evropskim takmičenjima.

DSC_0032

 

(Nedeljković Jovan, Mitić Milna, Kocić Igor, Đuričić Vladimir, Trajković Miloš).

DSC_0028

(sližbena lica sa Predsdnikom FS Jablaničkog Okruga i komesarom za KUP takmičenje).