Žrebanje parova Četvrtfinala Kupa FSJO

DSCF3333 DSCF3335 (1)
            MORAVAC PONOVO U MEDVEĐI
        Derbi četvrtfinala Kupa Jablaničkog okruga igra se u Vlasotincu: Vlasina-Pusta reka, najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg ciklusa takmičenja za Kup, Mladost u Donjoj Lokošnici dočekuje ekipu leskovačkog zonaša Sloge, na veliki fudbalski praznik u Ladovicu, u sredu 9.aprila 2014. godine, stiže Dubočica 1923, dok će posle senzacionalne eliminacije srpskoligaša iz Predejana, ekipe SFK Moravca, Jablanica u Medveđi doćekati još jednog srpskoligaša, ovoga puta lidera u prvenstvu grupe Istok, ekipu Moravca iz Mrštana.
       S obzirom na zgusnut raspored takmičenja u aprilu( stižu vanredna kola sredom u gotovo svim stepenima takmičenja), predsednik FSJO Slaviša Stojanović, koji je rukovodio današnjim žrebanjem, je jasno upozorio kako odlaganja utakmica sigurno neće biti. Kako je fudbalskoj javnosti poznato, žrebanje parova četvrtfinala Kupa FSJO bilo je poludirigovano, pri čemu su klubovi pod ingerencijom FSJO bili automatski domaćini(Mladost, Progres i Jablanica), dok je žreb odlučio da se utakmica klubova pod ingerencijom FS RIS: Vlasina-Pusta reka, odigra u Vlasotincu.
        Žrebanje parova za program polufinala Kupa FSJO obaviće se u ponedeljak 14.aprila, utakmice su na programu 30.aprila u 16:30 sati. Principi poludirigovanog žreba, od narednog kola više ne vrede.
DSCF3334DSCF3330DSCF3332