UPIS NOVE GENERACIJE POLAZNIKA PROGRAMA ZA STICANJE UEFA ”C” LICENCE

Upis nove generacije polaznika programa za sticanje UEFA ”C” licence

Obaveštavamo sve zainteresovane da je otvoren upis nove generacije polaznika Programa za sticanje UEFA „C“ Licence. Detalje o prijavljivanju, dokumentaciji potrebnoj prilikom konkurisanja i ostale informacije možete pronaći na našem sajtu. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti sekretaru OFTFSRIS na navedeni broj telefona. Pridružite nam se u daljem razvoju vaših trenerskih veština i napredovanju u fudbalskoj karijeri!

Tel. 060 4321 398 Dušan Veljković, sekretar OFTFSRIS.
Više o upisu možete pogledati ovde.

FSS LIVE | NOVA MOBILNA APLIKACIJA FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE

Fudbalski savez Srbije prati sve trendove i shvata značaj novih načina komunikacije. Kreativan i blagovremen sadržaj na sajtu i društvenim mrežama, prepoznatljivi vizuelni identitet, milionske interakcije sa navijačima iz Srbije i celog sveta, dobile su svoju potvrdu u fantastičnim statističkim podacima, kao i pohvalama od strane UEFA i FIFA.

Spremni smo i za naredni korak. Prvi konkretan poduhvat u ovoj godini odnosi se na aktivaciju nove aplikacije Fudbalskog saveza Srbije. Uporedo sa startom prolećne polusezone na fudbalskim terenima širom naše zemlje, korisnici IOS i Android mobilnih uređaja imaće pristup u realnom vremenu svim podacima, rezultatima i tabelama u ligama od amaterskog do profesionalnog nivoa.

Vrhunski korisnički doživljaj, izvorne funkcije, geolokacija, mogućnost direktne komunikacije sa svim korisnicima putem poruka, banera, vesti i puš obaveštenja. Prvi put na našim prostorima, mobilna aplikacija za širu fudbalsku zajednicu, klubove, igrače, roditelje, navijače…

Bilo koji fudbaler ili fudbalerka, bilo koji klub ili selekcija, bilo koji stepen takmičenja, bilo koja uzrastna kategorija. Od pionira do veterana, od okružne do Mozzart Bet Super lige Srbije. Od deteta koje se prvi put našlo u protokolu, do asa koji je postigao najlepši gol u karijeri. Sve na jednom mestu. Sve na dlanu. U novoj aplikaciji Fudbalskog saveza Srbije – FSS LAJV.

PREUZMITE APLIKACIJU:

iOS – https://apps.apple.com/rs/app/fss-live/id6466286559

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=de.analyticom.cometlive.fss

Video: https://www.youtube.com/watch?v=qqdVrVuShy0

 

FS Jablaničkog okruga Vam čestita

Fudbalski savez Jablaničkog Okruga, svim ljubteljima fudbala i sporta širom naše zemlja, želi srećnu Novu 2024. godinu sa puno uspeha, zdravljla i sreće, takođe da u miru i ljubavi provedete predstojeće Božićne praznike.

Svečano otvaranje stadiona “Dubočica”.

Leskovac, 24.08.2023. Svečano, lepo, razdragano i veličanstveno. Jedan od najlepših stadiona u Srbiji postaje mesto odigravanja ne samo utakmica za bodove lokalnih klubova, već će se na njemu igrati i međunarodne utakmice: 31. avgusta igraju, pod okriljem UEFA, beogradski Čukarički i Olimpijakos iz Atine. A 19. novembra, na stadionu ,,Dubočica”, odigraće se kvalifikaciona utakmica za odlazak na EP u Nemačkoj 2024. godine: Srbija-Bugarska. To su najavili predsednik Aleksandar Vučić i selektor Dragan Stojković. Mlade sportiste na stadionu pozdravili su i Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, Dragan Džajić predsednik FSS, i fudbaler ponikao u Dubočici, Bratislav Živković, sada član stručnog štaba FSS. Reportažu sa fantastične svečanosti na stadionu ,,Dubočica”, koja je završena vatrometom, snimio je Miloš Stamenković.

Prva zvanična utakmica na stadionu “Dubočica”.

Leskovac, 21.08.2023. U veličanstvenoj atmosferi, pred oko 6.000 gledalaca, u Leskovcu je odigrana utakmica 3. kola PLS: GFK Dubočica-RFK Novi Sad 2:1 (1:1). Prvu pobedu u prvenstvu, domaćinu su na novom stadionu, golovima doneli Belić u 29. minutu i Đurić u prvom minutu drugog poluvremena. Vodeći pogodak za Novosađane, još u 5. minutu, postigao je mladi Čolić. Svečanom otvaranju Gradskog stadiona ,,Dubočica”, u društvu gradonačelnika dr Gorana Cvetanovića, prisustvovao je gost Leskovčana, poznati estradni umetnik Željko Samardžić. Fotoreportažu sa prve utakmice za bodove na novom stadionu u Leskovcu, snimio je Miloš Stamenković.