Konferencija za novinare povodom finala Kupa FSJO

Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga ul. Mlinskoj bb održana konferencija za novinare povodom finala Kupa FSJO koje će se odigrati na stadionu  u Lebanu 11.05.2016.godine sa početkom od 17:00 časova gde će snage odmeriti FK Radan iz Lebana i FK Moravac Orion iz Mrštana. Predigra finalne utakmice biće utakmica mlađih selekcija 2004-2005.godište FK Radan i FK Moravac Orion koja će početi od 15:00 časova.

Konferenciji su prisustvovali Predsednik FS Jablaničkog Okruga Stojiljković Dragan, komesar za KUP takmičenje Nedeljković Goran, komesar za delegiranje službenih lica u KUP takmičenju Mihajlović Marko, Predsednik SSOS FS Jablaničkog Okruga, Đuričić Vladimir, predstavnici i igrači  FK Radan Momirović Dragan, Mirdžić Veljko i Đorđević Goran, Miloš Džikić iz FK Moravac Orion.

Konferenciju je otvorio Predsednik FS Jablaničkog Okruga Stojiljković Dragan, poželeći dobrodošlicu svim prisutnima, zahvalivši se novinarima koji su došli u velikom broju i pokazali interosavanje za Finalnu utakmicu KUP-a FS Jablaničkog okruga.

Takođe se zahvalio i poželeo sreću FK Radanu i FK Moravac Orion koju su KUP takmičenje shvatili maksimalno ozbijno i sve svoje utakmice igrali sa igračima koji obično nastupaju u prvom timu i time pokazali ozbiljnost i poštovanje prema klubaovima sa kojima su igrali. Takođe naglasio da se očekuje jednu uzbudljivu, borbenu i dobru utakmicu jer su timovi koji se susreću u finalu ujedno i naši najači timovi u Jablaničkom okrugu, što pokazuje i tabela u ligi u kojij se takmiče. Ujedno je poželo sreću pobedniku finala u deljem takmičenju u KUP-u FS RIS, i poželeo što bolje rezultate i prezentaciju Jablaničkog Okruga.

Novina koja će biti u finalnoj utakmici je to da će postojati i dodatne sudija koje će s nalaziti iz poprčne linije.

Komesar za suđenje u KUP takmičenju poverio je utakmicu najiskusnijum sudijama u Jablaničnko okrugu koji su na listi Prve lige Srbije i Jelen Super lige uz dvoje prspektvnih sudija koji se nalaze na listi ZONE JUG.

Tako da će finalnu utakmicu suditi Kocić Igor sudija Jelen super lige, Mitić Milan sudija Prve lige Srbije, Đuričić Vladimir  sudija Prve lige Srbije, prvi dodatni sudija Nedeljković Jovan sudija Zone Jug, drugi dodatnu sudija Trajnković Miloš sudija Zone Jug, četvrti sudija Jović Mihajlo sudija JOL, delegat na finalnoj utakmici instruktor suđenja Milenković Aleksandar.

Predstavnik FK Radan iz Lebana ujedno i pomoćno trener Momirović Dragan je rekao da je u Lebanu velika euforija povodom finalne utakmice koje se očekuje, i da svi u Lebanu počevši od meštana i navijača do igrača očekuju pobedu. Ekipa Radana će  maksimalno ući u meč sa ekipom Moravca koju poštujemo i svesni smo njihove jačine, ali se nadamo da uz veliko zalaganje igrača na terenu i borbenosti možemo da pobedimo zaključio je Momirović.

Predstanik FK Moravac Orion iz Mrštana ujedno i trener Đorđević Goran je  takođe najavi jednu dobru utakmicu gde će se igrati pre svega dobar fudbal, problem koji FK Moravac Orion ima su povrede igrača ali se nada da će dopunom iz Omladinskog pogona koji nastupa u Prvoj ligi Srbije nadomestiti nedostatke i ujedno podmladiti ekipu u finalnoj utakmici što može biti i ključ uspeha. Takodje očekuje pobedu i bolji ishod nanjihovoj strani.

DSC_0087