Marko Mihajlović novi je Predsednik FS JO

Skupština Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga na izbornoj sednici održanoj 12.09.2022.godine u sali Jablaničkog upravnog Okruga u Leskovcu jednoglasno je izabrala je novo rukovodstvo jednog od najvećih i najmasovnijih okružnih saveza u okviru FSS.

Za novog predsednika FS Jablaničkog okruga izraban je Marko Mihajlović  nekada izuzetan fudbalski sudija, sada sprotski radnik koji je u prethodnom izbornom ciklusu obavljao dužnost predsednika Gradskog fudbalskog saveza Leskovca.

Sednici Skupštini prisustvovali su i čelnici privremenog organa Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije,

Predsednik Ignjatović Zoran, potpredsednik Vladan Gašić i Miloš Mitorović, takođe prisutni su bili i Ivan Hadži Đorđević, Jovan Marjanović i Goran Vasilijević zadužen za koordinaciju izbornih aktivnostu na teritoriji Ragiona Istočne Srbije ispred FS Srbije.

Sednici je prustvovalo 25 članova Skupštine od ukupno 29, ali su 24 imali pravo glasa, jednoglasno je podžana kandidatura Marka Mihajlovića koga je kandidovao Gradski fudbalski savez Leskovac.

Na predlog novog Predsednika FSJO  Marka Mihajlovića izabrano je 7 članova Izvršnog odbora, a preostala 3 biće izabrana na sledećoj sednici skupštine FSJO.

Uz Marka Mihajlovića kao predsednika članovi Izvršnog odbora FSJO su: Predrag Cvetković, Igor Kocić, Saša Starčević, Dejan Savić, Nikola Đokić, Časlav Nedeljković i Milovan Glušac.