Prva sednica Izvšnog odbora FS Jablaničkog okruga u 2016.godini

Na prvoj sednici Izvšnog odbora Fudbalskog saveza Jablaničkog okuga održanoj 19.02.2016.godine u prostorijama GFS Leskovac sa početkom u 18:00 časova, prisustvovalo je 8 od ukupno 9 članova IO FSJO, opravdano odsutan je bio Kocić Igor zbog obaveza u FS Srbije. Jednoglsno su prihvaćene odluke predsednika Dragana Stojiljkovića da za podpredsednike FS Jablaničkog okruga budu izabrani Zoran Đorđević predsednik GFS Leskovac i Radovan Stanković predsednik OFS Vlasotince.

Takođe su jednoglasno donešene odluke vezane za kadrovska pitanja u Jablaničkoj Okružnoj ligi i Međuopštinskoj fudbalskoj ligi.

Novi komesar za takmičenje u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi je Miroslav Marjanović (Lebane), komesar za delegiranje sudija u Međuopštinskoj ligi ostaje Đokić Goran (Vlasotince). Takođe je i u Jablaničkoj Okružnoj ligi  došlo do promena komesara, tako da će u proleđnom delu prvenstva dužnost komesara za takmičenje obavaljati Nedeljković Goran (Leskovac) koji je u jesenjem delu prvensta bio komesar Međuopštinskoj ligi, dok će dužnost komesara za delegiranje sudija u Jablaničkoj Okružnoj ligi obaljati Mihajlović Marko (Leskovac). Jednoglasno je usvojena lista sudija koju je predložila SSOS FSJO i plan i program održavanja seminara za službena lica koji će se održati 11.03.2016.godine.

Na prvoj sednici Izvšnog odbora Fudbalskog saveza Jablaničkog okuga donešena je odluka da prolećni deo prvenstva u Jablaničkoj Okružnoj ligi i Međuopštinskoj fudbalskoj ligi krene 12/13.03.2015.godine, a da prvo kolo kupa FSJO počne 16.03.2016.godine.

DSC_0241