Saša Starčević novi Predsednik FS Jablaničkog Okruga

Dana 01.03.2019.godine u prostorijama Jablaničkog upravnog Okruga u Leskovcu održana je Izborna Skupština Fudbalskog saveza Jablničkog okruga,na kojoj je umesto dosadašnjeg predsednika Dragana Stojiljković, izabran Saša Starčević.

Na izbornoj Skupštini FS Jablaničkog Okruga prisustovalo je 29 delegata od ukupno 30, ali je Verifikacijona komisija konstantovala da je od 29 prisutnih, 28 validno popunilo evidencione listiće i da Skupština može punopravno da radi i donosi odluke.

Izbornoj sednici skupštine prisustvovao je ispred FSRIS i FSS Zoran Ignjatović, član Nadzornog odbora FSRIS.
Radno predsedništvo Skupštine FSJO na čelu sa Stojiljković Draganom, konstantovalo je da je jedini kandidat za Predsednika FSJO Starčević Saša, po odluci IO FSJO koji je održan pre održavanja Izborne Skupštine FSJO.

Skupština je jednoglasno izarala Starčević Sašu za novog Predsednika FS Jablaničkog Okruga, nakon izbora Skupštini se obratio Predsednik FS Jablaničkog Okruga Starčević Saša, “Ja neću puno da govorim, ali želim da kažem da su moji motivi da se nađem u ovom novom poslu isključivo sportski. I zato ću sve učiniti da fudbal vratimo tamo gde mu je mesto i to iz ona vremena kada je na Gradskom stadionu Dubočice dolazilo i po deset hiljada ljubitelja fudbala”

 

IMG-9497