Seminar službenih lica FS Jablaničkog okruga uspešno realizovan

Seminar službenih lica i delegta SSOS FS Jablaničkog okruga, koji održan 11.03.2016. godine sa početkom od 14:00 časova, uspešno je realizovan. Na samom seminaru prisustvovalo je 53 sudija i 40 delegata koji su uspešno položili seminar.

Predsednik FS Jablaničkog okruga Stojiljković Dragan, Disciplinski sudija Tošić Radojica, Komesari za takmičenje u JOL i MFL Nedeljković Goran i Marjanović Miroslav, rukovodstvo seminara na čelu sa Predsenikom SSOS FS Jablaničkog okruga Đuričić Vladimirom, Milenković Aleksandar – Predsednik tahničke komisije SSOS FS Jablaničkog okruga, Cvetković Predrag, Petković Aleksandar.

DSC_0287

Seminar je otvorio Predsednik FS Jablaničkog okrga Stojiljković Dragan, poželeo dobrodošlicu svim prisutnima i uspešnu realizaciju seminara. U svom obraćanju svim pristunima Predsednik Stojiljković Dragan je jasno stavio doznanja da će se u budućem periodu mnogo ozbiljnije raditi i ulagati u SSOS FS Jablaničkog okruga. A sve zarad pobljšanja stručnosti službenih iz SSOS FS Jablaničkog okruga. Na samom seminaru Predsednik SSOS FS Jablaničkog okruga Đuričić Vladimir uručio je diplome sudijama koji su stekli zvanje Sudija II katerogorija Stojanović R. Danijel i Filipović Marija. Nakon uvodnog dela krenulo je teortsko testiranje delegata i fizička sprema službenih lica sudija. KOMISIJA ZA PROVERU TEORETSKE SPREMNOSTI SUDIJA I DELEGATA: 1) Jovanović Zoran 2) Đokić Goran 3) Miljković Aleksandar. KOMISIJA ZA PROVERU FIZIČKE SPREMNOSTI SUDIJA: 1) Kocić Igor 2) Mitić Milan 3) Cvetković Marko 4) Jovanović Marko.

KOMISIJA ZA ZDRAVSTVENU PROVERU:  1) dr. Minić Srđan 2) Mihajlović Marko

DSC_0282 DSC_0285

 

Uručenje diploma sudijama koji su stekli zvanje Sudija II Kategorija predsednk SSOS FS Jablaničkog okruga Đuričić Vladimiri i sudije Stojanović R. Ranijel i Filipović Marija.

 

DSC_0297 DSC_0294