Kamp perspektivnih sudija FS Jablaničkog okruga

unnamed     EVIDENTAN NAPREDAK
            Tradicionalni kamp FSJO za perspektivne sudije i ovoga leta je organizovan u Vrnjačkoj banji gde je 21 arbitar iz Leskovca, Lebana, Grdelice i Vlasotinca mogao pod rukovodstvom Aleksandra Milenkovića, Predraga Cvetkovića i Slaviše Stojanovića da se upozna sa izmenama i dopunama, posebnim uputstvima UEFA i FIFA. Da se kroz teoretsku obuku pripremi za kvalitetno vršenje dužnosti na utakmicama, a praktičnom obukom obuči za što bolje vođenje utakmica. Kontrolnim testom provere stečenih znanja i praktičnom demonstracijom suđenja, mladi arbitri iz FS Jablaničkog okruga su pokazali od kakvog im je značaja i koristi bio petodnevni kamp u Vrnjačkoj banji.
            -Moramo biti zadovoljni, najpre disciplinom i odgovornim izvršavanjem dnevnih obaveza, a posebno interesovanjem mladih sudija da u kampu dograde stečena znanja i podignu ukupnu spremnost. Sve teme su obrađene po pripremljenom planu i programu Kampa i sa te strane ocenjujem petodnevne aktivnosti u Vrnjačkoj banji kao veoma uspešne. Drago nam je što su pozitivnu ocene o radu i kvalitetu kampa dali i naši gosti, Žarko Anđelković, predsedik SSOS FS Rasinskog okruga i naš višegodišnji arbitar na najvišim listama, Darko Rasinac iz Kruševca – rukovodilac Kampa perpsketivnih sudija FSJO , Aleksandar Milenković ima samo reči hvale za budućnost sudijskog poziva u Jablaničkom okrugu.
            U radu tradicionalnog Kampa perspektivnih sudija SSOS FSJO učešće su uzeli: Miloš B.Stojković, Marko Đokić, Miloš Stojilković, Aleksandar Nikolić, Milan Đorđević, Stefan Pešić, Miloš S.Stojković, Milan Glušac, Jovan Nedeljković, Bojan Ivanović, Dušan Marek, Mihajlo Jović, Miloš Trajković, Stefan Janković, Nemanja Kostić, Stefan Stojanović, Stefan Filipović, Danijel Stojanović, Bojan Antanasijević, Marko Stanković i Nikola Matić.