Žreb za polufinale Kupa FSJO

ZREB1         VLASINA SE NE ODRIČE FINALA
U prisustvu predstavnika sva četiri kluba i brojnih medija, komesar za takmičenje FSJO Ivan Nikolić je rukovodio žrebanjem polufinalnih parova Kupa FSJO i pritom podsetio.
-Sjajna organizacija, mudar potez da slabiji rivali budu domaćini,donela je dodatnu afirmaciju i popularnost fudbala u Jablaničkom okrugu.Puna gledališta, utakmice bez prigovora na rezultat, visoka efikasnost (3,85golova po utakmici), jasno govore o ocenama i dosadašnjim iskustvima- kazao je komesar za takmičenje Ivan Nikolić.
Žrebanjem su određeni parovi polufinala koje je na programu u sredu 30.aprila (16:30). U Leskovcu: Dubočica 1923-Mladost(Donja Lokošnica) i u Vlasotincu: Vlasina-Moravac(Mrštane). Finale je na programu 14.maja.
-Eliminisali smo u četiri prethodne utakmice dva kluba OFL i jedan iz sastava MFL, najvredniji rezultat postigli u četvrtfinalu pobedom protiv zonaša Sloge iz Leskovca. Želja nam se ispunila da igramo protiv Dubočice 1923, koja je apsolutni favorit ali ćemo se  potruditi da pružimo što jači otpor domaćinu- kazao je trener Mladosti Ljubiša Vojinović.
-Mladost je napravila istorijski rezultat, ali i upozorila kako polufinalnoj utakmici moramo da priđemo maksimalno mobilni i sa najvećom odgovornošću. Verujem da ćemo takvim odnosom izboriti prolaz u finale-sportski direktor Jovan Nikolić prihvata ulogu favorita leskovačkog srpskoligaša.
-Dobili smo za protivnika, najbolji klub u našem okrugu, ali ne pomišljamo da se unapred predamo. Na našoj starni je velika motivacija da porazimo najboljeg, ali i domaći teren. Lopta je okrugla, ne odričemo se unapred finala-poručio je predsednik Vlasine Tomislav Zlatković.
-Sve dosadašnje utakmice u Kupu odigraoli smo na terenima protivnika, tako da za nas nije neobično da u polufinalu gostujemo u Vlasotincu vrlo dobrom sastavu Vlasine. Neće biti lako ali očekujem da ćemo bar finale odigrati u SC Orion- našalio se na kraju trener Moravca Jovan.